Powerless for Rudimental!

2014.01.30. 15:11

Két remek dolog is történt tegnap, ami az egyik legjobb mai elektronikus előadót érinti:

A Rudimentalnak új klipje jött ki, mégpedig a Powerless, ami az egyik legjobb szám a Home című első albumukon; pár órával később pedig jött a hír, hogy fellépnek a Balaton Soundon

Személy szerint imádom ezt a formációt: az összes számuk pörgős, remekül keverik a d&b-t és egyéb elektronikus stílusokat az élő zenével és zseniális énekesekkel dolgoznak együtt (Emeli Sandé, John Newman, Alex Clare). Az összes számuk egyből sláger lett, és alig várom, hogy "nyáron, rövidnadrágban, fröccsel a kezemben ugráljak Rudimentalra egy vízparti fesztiválon", pont, ahogy ebben a postban kértem, amikor a Waiting All Night-ot választottam 2013 legjobb dalának. Így teljesüljön minden kívánságom :) Köszi, Sound!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fleur-du-mal.blog.hu/api/trackback/id/tr765789655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása