Remekül indult a hét, tegnap két friss, ropogós új zene is kijött, mindkettő két hamarosan megjelenő albumhoz próbál kedvet csinálni. Azt kell, hogy mondjam: sikerrel.

Elizabeth Grant, azaz Lana del Rey új lemezéről, az Ultraviolence-ről ad egy kis ízelítőt a West Coast. Nem találja fel a spanyol viaszt, igazából teljesen olyan a hangulata, mint a korábbi Lana számoknak, de pont ettől jó ez. A Born to Die album a kedvencem volt 2012 elején, tele volt mélységgel és érzelemmel, és bár sokan szidták az énekesnőt, mondván, hogy élőben a hangja egy nulla, mégis hatalmas siker lett az összes szám a lemezről. 

A szintén 2012-es Paradise valahogy nem hozta ezt a színvonalat, számomra kifejezetten unalmas volt, de a West Coastnak köszönhetően nagy várakozással tekintek az új album elébe.

A norvég Röyksopp május 27-én jön ki a Do It Again című lemezzel, melyben aktívan közreműködik a svéd énekesnő, Robyn, ahogy már korábban is tette, például a Girl and the robot-ban. Igazi északi kollaboráció lesz ez, és tegnap óta bele lehet hallgatni a Monuments-be. Nagyon izgalmas szám, eszembe juttatja a régi kedvenc Röyksopp számaimat, a Vision one-t vagy a You don't have a clue-t. Nyáron közös turnéra indulnak, és bár már láttam a Röyksoppot élőben, de kevés dolognak tudnék annyira örülni, mint egy Robynnal közös koncertnek, szóval remélem, eljönnek hozzánk is, a Szigetre mondjuk.

Hallgassátok és élvezzétek a két számot, melyek feldobták az amúgy szürke hétfő hangulatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fleur-du-mal.blog.hu/api/trackback/id/tr26040673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása